Filtry
Producent
Cena
-
od
do
Kotleciarki, prasy i steakery do mięs i kotletów
Kotleciarki i prasy do mięsa (zwane również steakerami do mięs) to profesjonalne urządzenia służące do zmiękczania mięsa wołowego lub wieprzowego. Sprzęt ten umożliwia przygotowanie mięsa na bitki, steki, rolady, kotlety. Są to zatem niezastąpione sprzęty w profesjonalnych kuchniach. Cały proces polega na przygotowaniu plastrów mięsa (od 5 do 30 mm), a następnie wrzuceniu ich do otworu wlotowego kotleciarki do schabowych. Mięso automatycznie przechodzi pomiędzy dwoma wałkami tnącymi, które subtelnie nacinają pozostawiając je nadal w idealnym stanie. Nacięte włókna pozwalają na jeszcze głębsze wnikanie przypraw, przez co mięso jest aromatyczne, chrupiące i wyjątkowo smaczne. Taki proces można powtarzać kilkukrotnie do momentu uzyskania pożądanego efektu.
Zaletą używania profesjonalnych pras do mięsa jest zwiększenie wydajności, gdyż czas przygotowania kotletów jest nawet 5-krotnie krótszy w porównaniu do metody tradycyjnej. Warto więc wyposażyć swój lokal w odpowiednie urządzenie, który wniesie szereg udogodnień i korzyści. Zaletą posiadania ręcznej prasy do mięsa jest cicha praca urządzenia, dzięki czemu pracownicy jak i klienci nie słyszą hałasu dobiegającego z zaplecza kuchni oraz oszczędność czasu, gdyż kotleciarka elektryczna daje możliwość przygotowania nawet 700 kotletów na godzinę. Oferowane przez nasz sklep dla gastronomii Gastroplaneta kotleciarki maszynki do rozbijania mięsa spełniają normy bezpieczeństwa UE i posiadają atesty. Dodatkowo urządzenia te są bardzo łatwe w czyszczeniu, gdyż posiadają proste elementy w demontażu.
Nasz Sklep Gastroplaneta posiada szeroki wybór kotleciarek i pras do kotletów takich producentów jak: Ma-Ga, Bizerba czy Stalgast. Zapraszamy do zapoznania się z naszą bogatą ofertą. Jeżeli potrzebujesz porady, zachęcamy również do kontaktu z naszym działem handlowym, który z pewnością doradzi w wyborze odpowiedniego modelu do Państwa lokalu.
Steker, kotleciarka do mięsa - Ma-Ga, S20 | Ma-Ga S20
Kotleciarka elektryczna | prasa do mięs | automatyczna maszyna do rozbijania kotletów | 720 kotletów/h | 400 V | RQAK200 | Resto Quality RQAK200
Profesjonalna kotleciarka, prasa do kotletów elektryczna 230 V | PROBOX AP Kotleciarka 230V
Profesjonalna kotleciarka, prasa do kotletów elektryczna 400V | PROBOX AP Kotleciarka 400V
Kotleciarka do mięsa elektryczna 400kg/h | PROBOX PXTC8/TS737
Kotleciarka elektryczna | prasa do mięs | automatyczna maszyna do rozbijania kotletów | 720 kotletów/h | 230 V | RQAK100 | Resto Quality RQAK100
Kotleciarka elektryczna do sklepu mięsnego, cateringu, gastronomii, zakładu zbiorowego żywienia | Yatogastro YG-03300
Kotleciarka elektryczna, P 0.37 kW, U 230 V | Stalgast 721570
Profesjonalna kotleciarka gastronomiczna Ma-Ga KM27 | Ma-Ga KM27
Profesjonalna kotleciarka sklepowa Ma-Ga KM20 | Ma-Ga KM20
Gastronomiczna kotleciarka do mięsa Ma-Ga S20 | 2025 | Ma-Ga Ma-Ga S20
Kotleciarka elektryczna, P 300 W, U 230 V | Stalgast 721572
Kotleciarka na korbkę - Inoxxi T404 | Inoxxi T404
Kotleciarka, prasa do mięsa - CAS, INT | CAS INT
Kotleciarka nacinająca nierdzewna ręczna do gastronomii, cateringu | Yatogastro YG-03305
Profesjonalna kotleciarka elektryczna do mięsa GP.12 MT | PROBOX 10000144
Kotleciarka elektryczna - Inoxxi T707 | Inoxxi T 707
Automatyczna prasa do burgerów C/E653 | 2100 szt./h | Resto Quality C/E653
Prasa do hamburgerów - CAS, HP100 | CAS HP100
Automatyczna prasa do burgerów RQH-100A | 2 800 szt./h | Resto Quality RQH-100A
Prasa do hamburgerów FW200 | Bartscher 370236
Prasa do mięsa 230V | Ma-Ga MP230
Prasa do mięsa 400V | Ma-Ga MP400








