
Cena
-
od
do
Naleśnikarki gastronomiczne - elektryczne i gazowe
Naleśniki są bardzo popularną potrawą, która lubiana jest zarówno przez osoby dorosłe jak i dzieci. Można serwować je na różny sposób, dzięki czemu są bazą do tworzenia ciekawych i atrakcyjnych przepisów. Naleśniki można podawać z dodatkami słodkimi (np. owocami, bitą śmietaną, dżemem) lub wytrawnymi (np. mięsem, pikantnymi sosami, warzywami). Mogą być wykonane z różnego rodzaju mąk, również w wersji bezglutenowej. Przygotowanie dużej liczby naleśników w krótkim czasie na standardowej patelni jest dość uciążliwe i nie w pełni wygodne. Dobrze sprawdza się w takiej sytuacji urządzenie, takie jak naleśnikarka gastronomiczna. Każda oferowana w naszym sklepie internetowym profesjonalna naleśnikarka wykonana jest z trwałych i łatwych do utrzymania w czystości elementów.
Dostępne są urządzenia jednopłytowe oraz dwupłytowe, które charakteryzują się jeszcze większą wydajnością i będą dobrym wyborem dla większych restauracji, kawiarni i barów. Elektryczna lub gazowa naleśnikarka dla gastronomii znacznie usprawnia pracę i oszczędza czas personelu, który może być wykorzystany na inne obowiązki i aktywności. Naleśnikarka gastronomiczna zapewnia odpowiedni poziom wysmażenia dania, jego optymalną chrupkość i chroni ciasto przez przypalaniem. Współpracujemy ze sprawdzonymi dostawcami sprzętu, którzy gwarantują dobra jakość sprzętu. W zależności od wybranej firmy i modelu naleśnikarki mogą mieć różny zakres temperatury pracy, różną moc oraz różne programy i wyposażenie dodatkowe. Niektóre z nich wyposażone są w zdejmowane płyty.








