Producent
Wysyłka w
Cena
-
od
do
Urządzenia mroźnicze w gastronomii
Decydując się na prowadzenie działalności gastronomicznej, nie sposób nie uwzględnić sprzętu potrzebnego do przechowywania żywności. Aby sprzedawane pożywienie nie traciło na jakości przez długi czas, konieczne jest zastosowanie profesjonalnych urządzeń mroźniczych. Wygenerowana przez nie niska temperatura sprawia, że produkty takie jak ryby, mięso, warzywa, owoce czy pieczywo mogą być magazynowane przez wiele dni, bez ryzyka utraty przydatności do spożycia.
Wśród urządzeń mroźniczych dostępnych na rynku gastronomicznym możemy wyróżnić m.in. zamrażarki, szafy mroźnicze, regały, stoły itp. Bogata oferta sprzętu na naszej stronie internetowej pozwala na zaspokojenie Indywidualnych oczekiwań właścicieli lokali. Poszczególne modele są zróżnicowane pod względem rozmiaru, designu, materiału użytego do produkcji czy też pojemności. Taka sytuacja sprawia, iż każdy bez większych trudności dobierze odpowiedni wariant, pasujący do profilu działalności.
Nieco inną kategorię stanowią nadstawki i witryny mroźnicze, które oprócz przechowywania pozwalają dodatkowo na ekspozycję produktu, włączając się tym samym w proces sprzedaży. Warto również zapoznać się z ofertą dystrybutorów do lodów, a także kostkarek gastronomicznych i łuskarek, które zyskują coraz większą popularność w barach i restauracjach, gdzie serwuje się schłodzone napoje. Wszystkie urządzenia znanych i cenionych marek, takich jak Bartscher, Byfal, Liebherr czy Arktic nastawione są przede wszystkim na jakość oraz energooszczędność. Kupując w naszym sklepie internetowym, klient zyskuje fachowe doradztwo i opiekę, a także możliwość negocjacji cen.