Producent
Cena
-
od
do
Sprzęt gastronomiczny dedykowany obróbce termicznej
Jednym z podstawowych procesów przeprowadzanych na żywności jest obróbka cieplna. Stworzony w tym celu sprzęt jest niezbędny w każdym miejscu związanym z gastronomią. W zależności od rodzaju prowadzonej działalności zapotrzebowanie na urządzenia wygląda nieco inaczej. Renomowani producenci, tacy jak Egaz, Hendi, Stalgast, Bartscher czy też Kromet zaopatrują branżę gastronomiczną w najwyższej jakości modele. W celu osiągnięcia maksymalnej satysfakcji z zakupu, w doborze odpowiedniego wariantu pomagają nasi doświadczeni handlowcy.
W naszej ofercie znajdują się m.in. taborety gazowe, kotły warzelne i bemary, szczególnie przydatne w miejscach zbiorowego żywienia, takich jak stołówki szkolne itp. Pozwalają one w stosunkowo prosty sposób przyrządzić dużą ilość pożywienia bez konieczności angażowania dużej ilości czasu i środków. Frytownice gastronomiczne, kontakt-grille, opiekacze czy rożna do kurczaków to urządzenia, które sprawdzą się w lokalach typu fast-food i barach. Szeroki wybór sprawia, że z łatwością można dobrać sprzęt dostosowany do preferencji.
Profesjonalne punkty gastronomiczne nabędą u nas piece konwekcyjno-parowe, patelnie uchylne oraz kuchnie gazowe. Sprzęt tego typu to inwestycja na długie lata, dzięki której procesy kulinarne zachodzące w kuchni przebiegają sprawniej i bardziej komfortowo. Oprócz urządzeń wymienionych wyżej Gastroplaneta oferuje również witryny grzewcze, makaroniarki, salamandry czy też naleśnikarki. Jesteśmy otwarci na negocjacje cen oraz możliwość uzyskania dodatkowego upustu.