Cena
-
od
do
Piły do cięcia kości i mięsa
Piły do kości i mięsa mają zastosowanie w profesjonalnych zakładach masarskich, sklepach rzeźniczych, marketach i lokalach gastronomicznych. Dzięki ich wykorzystaniu przekrawanie, piłowanie czy porcjowanie mięsa jest znacznie ułatwione, co wpływa zdecydowanie na wydajność pracy. Taki gastronomiczny sprzęt do obróbki mięsa powinien znaleźć się na wyposażeniu każdego profesjonalnego lokalu, zajmującego się sprzedażą czy przygotowywaniem dań mięsnych.
Nasz sklep gastronomiczny Gastroplaneta specjalizuje się w dystrybucji wysokiej jakości urządzeń i akcesoriów, które dedykowane są wszystkim obiektom, zajmującym się przetwarzaniem i obróbką mięsa. Pośród zróżnicowanej oferty produktów znajdują się gastronomiczne piły masarskie, które cechują się wysoką jakością wykonania i niezawodnym działaniem. Piły do mięsa posiadają specjalnie opracowaną konstrukcję, która pozwala na precyzyjne cięcie mięsa zarówno świeżego, jak i mrożonego, mięsa z kością i bez kości oraz ryb.
Piła do cięcia kości, jak i piły do mięsa i kości wykonane są z wysokiej jakości materiałów, dzięki czemu urządzenia są odporne na korozję i pochłanianie zapachów, a także na uszkodzenia mechaniczne. Elementy, które mają styczność z żywnością wytworzono ze stali nierdzewnej, która jest w pełni bezpieczna dla zdrowia. Dzięki wyposażeniu w bardzo ostrą piłę i popychacz do mięsa, praca przebiega sprawnie i wydajnie. Oferowane urządzenia posiadają ergonomiczny uchwyt, są wygodne obsłudze i łatwe do utrzymania w czystości. Dostępne u nas piły spełniają wszystkie standardy bezpieczeństwa.