Piła elektryczna do kości BUTCHERM PREMIUM
Opis
- Idealna do cięcia świeżego, schłodzonego lub zamrożonego mięsa z kością lub bez kości, drobiu oraz ryb,
- Znajduje zastosowanie do porcjowania mięsa w supermarketach i marketach, sklepach mięsnych, zakładach przetwórstwa mięsnego, zakładach przetwórstwa rybnego, dużych kuchniach, restauracjach i zakładach gastronomicznych.
- Elementy mające styczność z żywnością wykonane ze stali nierdzewnej,
- Zapewnia wysokie bezpieczeństwo pracy dzięki zastosowaniu przycisku awaryjnego, wyłącznika bezpieczeństwa i specjalnej konstrukcji popychacza ciętego produktu,
- Taśma tnąca o długości 1650 mm wykonana ze stali nierdzewnej
- Szerokość brzeszczota: 16mm
- Grubość cięcia 4-180 mm
- Średnica koła napędowego 210mm
- Przestronny stół z płytką kalibracyjną i popychaczem mięsa.
- Regulowane napięcie brzeszczotu
- Silnik wyposażony w hamulec - 0,2 sekundy
- Obudowa wykonana z anodowanego aluminium
- Łatwa do czyszczenia
DANE TECHNICZNE:
- Waga netto: 42 kg
- Duża powierzchnia stołu roboczego o wymiarach : szer. 460 x gł. 360 mm, gwarantująca wygodę porcjowania produktów,
- Wymiary maszyny: szer. 480 x gł. 455 x wys. 880 mm
- Zasilanie jednofazowe 230 V / 50Hz.
- Moc: 850 W.
W ZESTAWIE:
- Dodatkowe ostrze | brzeszczot
- Klucz