Producent
Cena
-
od
do
Czystość i higiena w restauracji lub innym lokalu gastronomicznym
Prowadząc lokal gastronomiczny niezwykle ważnym aspektem jest odpowiednie jego przygotowanie do higienicznej pracy. Wysokie standardy higieny zarówno pracowników kuchni jak i kelnerów powinny być stawiane na pierwszym miejscu. Na stronie naszego sklepu można znaleźć różnorodne artykuły, dzięki którym czystość i higiena w restauracji może być w pełni zachowana.
Zarówno na kuchenne zaopatrzenie, jak i wyposażenie pomieszczeń dla gości przydatne okażą się metalowe kosze na śmieci. Dostępne są tutaj modele o różnych rozmiarach oraz walcowym ergonomicznym kształcie. Kosze mogą posiadać zamykane ręcznie lub z wykorzystaniem nożnego pedału wloty, dzięki którym usuwanie śmieci będzie jeszcze prostsze. Ze względu na solidną budowę oraz dodatkowy materiał, o który zostały wzbogacone ścianki produktu, odpady będą całkowicie odizolowane od otoczenia kosza. Dzięki takiemu rozwiązaniu higiena w lokalu gastronomicznym może być w pełni zachowana.
Ważnym elementem każdego lokalu gastronomicznego, szczególnie jeśli chodzi o osoby przygotowujące posiłki jest mycie i dezynfekcja. Wykorzystując praktyczne suszarki do rąk oraz środki czystości można w pełni zadbać o higienę swoich dłoni podczas przygotowywania smacznych posiłków. Udostępniane tutaj suszarki są bardzo praktyczne, mają niewielką wagę, a także możliwość pracy w kilku trybach. Skutecznie osuszają dłonie oraz doskonale je sterylizują. Nowoczesny srebrny kolor urządzeń gwarantuje również świetne dopasowanie artykułu do wystroju pomieszczeń gastronomicznych.
Podczas przygotowania posiłków ważna jest nie tylko czystość i higiena w restauracji, lecz również kontrola stanu przyrządów kuchennych. Wykorzystując praktyczny sterylizator do noży, można z łatwością przechowywać oraz czyścić powierzchnię ostrzy. Produkt został przygotowany ze stali nierdzewnej, wyposażony został również w specjalny uchwyt, na którym można umieszczać niewykorzystywane noże. Dezynfekcja sprzętu zachodzi tutaj dzięki bakteriobójczemu promieniowaniu UV, a cały proces czyszczenia ostrzy trwa maksymalnie 60 minut.