Stoły chłodnicze do lokali gastronomicznych
Stoły chłodnicze to jedne z podstawowych urządzeń w różnego typu lokalach gastronomicznych. Pozwalają one na bezpieczne przechowywanie żywności, która dostępna jest od ręki w trakcie przygotowywania posiłków. Często pełnią także rolę ekspozycyjną, prezentując dane produkty. Są to urządzenia mające różną funkcję, dlatego nasz sklep internetowy Gastroplaneta postawił na bogatą i zróżnicowaną ofertę. Wszystkie prezentowane gastronomiczne stoły chłodnicze pochodzą od najlepszych producentów na rynku, czyli Rilling, RedFox, Yatogastro i RM Gastro, Stalgast i Hendi.
Urządzenia świetnie sprawdzą się w takich miejscach jak sklepy, restauracje, pizzerie, bary czy bistra. Wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej, stoły chłodnicze są łatwe do czyszczenia, komfortowe w użytkowaniu, trwałe, a co ważne — zapewniają utrzymanie odpowiedniej temperatury. Jednocześnie obudowa prezentuje się nienagannie i estetycznie. Oferujemy stoły dwu i trzydrzwiowe, wygodne do otwierania i z mechanizmem samo zamykania. Osoby ceniące sobie funkcjonalność w niewielkiej przestrzeni, mogą skusić się na stół chłodniczy ze zlewem. Zdarza się, że dany lokal gastronomiczny chciałby w atrakcyjny sposób wyeksponować sprzedawane produkty, np. sałatki lub ciasta. Dobrze jest wówczas zakupić profesjonalny stół chłodniczy z nadstawą szklaną.
W naszej ofercie znaleźć można więcej najróżniejsze stoły chłodnicze, zróżnicowane pod kątem rozmiaru, wysokości, pojemności, formy i mocy chłodzenia. Bez problemu znaleźć można więc produkt, który odpowiada danemu biznesowi. Jeśli jednak ktoś waha się, który stół chłodniczy dla gastronomii wybrać, zapraszamy do kontaktu z nami — chętnie podpowiemy. Choć oferujemy sprzęt najwyższej klasy, jest on u nas dostępny w atrakcyjnych i konkurencyjnych cenach. Dbamy również o wysyłkę zamówienia – gastronomiczny stół chłodniczy bez względu na swój rozmiar, dotrze pod wskazany adres w idealnym stanie. Zapraszamy do zakupów osoby, które chciałaby nabyć funkcjonalne urządzenie chłodnicze, które jest łatwe w obsłudze, zapewnia odpowiednią temperaturę mrożenia, a jednocześnie pozwala na utrzymanie niezbędnej higieny i przedłużenie ważności poszczególnych produktów żywieniowych, a także utrzymaniu ich smaku.