Stół chłodniczy 3 drzwiowy do pizzy bez nadstawki na kółkach, V 368 l
Opis
Stół chłodniczy do pizzy to niezastąpione wyposażenie każdej profesjonalnej pizzerii. Model 3-drzwiowy o pojemności 368 litrów, oferowany przez renomowaną markę Stalgast, wyróżnia się nie tylko funkcjonalnością, ale również solidnym wykonaniem, co gwarantuje długotrwałe i efektywne użytkowanie. Dzięki zamontowanym kółkom stół jest łatwy w przemieszczaniu, co znacznie ułatwia utrzymanie czystości w kuchni.
Stół chłodniczy z szafkami zapewnia optymalne przechowywanie składników do pizzy w odpowiednich warunkach temperaturowych, co przekłada się na jakość serwowanych potraw. Duża pojemność szafek oraz wydajny system chłodzenia pozwalają na przechowywanie różnych produktów w zasięgu ręki, co przyspiesza pracę w kuchni.
Dzięki wysokiej jakości materiałom i przemyślanej konstrukcji stół chłodniczy do pizzy od Stalgast jest niezawodnym urządzeniem do kuchni, którego cena zdecydowanie zachęca do zakupu. Stół ten spełnia wymagania zarówno małych, jak i dużych lokali gastronomicznych serwujących pizzę.
CECHY PRODUKTU:
- obudowa i wnętrze wykonana ze stali nierdzewnej
- dynamiczny obieg powietrza
- elektroniczny sterownik z wyświetlaczem temperatury
- filtr przeciwpyłkowy
- samodomykające się drzwi z blokadą
- komora w standardzie GN 1/1
- 3 ruszty z prowadnicami w komplecie
- funkcja automatycznego i ręcznego odszraniania
- pasuje nadstawka chłodnicza 834630
- kółka przednie posiadają hamulce
DANE TECHNICZNE:
- Waga: 166 kg
- Wysokość - H: 1120 mm
- Głębokość - D: 700 mm
- Długość - W: 1400 mm
- Napięcie: 230 V
- Moc elektryczna: 0.240 kW
- Temperatura minimalna: +2 °C
- Marka: Stalgast
- Temperatura maksymalna: +8 °C
- Pojemność netto: 297 l
- Klasa energetyczna: D
- Roczne zużycie energii: 1294 kWh/rok
- Dobowe zużycie energii: 3.545 kWh/dzień
- Czynnik chłodniczy: R290(78g)
- Strefa klimatyczna: 4
- Pojemność brutto: 368 l
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.