Gastronomiczna naleśnikarka z płytą żeliwną, Caterina, Ø 400 mm, P 3 KW
Opis
Gastronomiczna naleśnikarka z płytą żeliwną Caterina Ø 400 mm
Naleśnikarką nazywamy urządzenie, za pomocą którego w prosty przyrządza się dokładnie wysmażone i estetyczne naleśniki. Sprzęt może być dostosowany do użytkownika domowego, jak również do przemysłowej produkcji w lokalach. Oferta skupia się na naleśnikarce gastronomicznej wyprodukowanej przez firmę Caterina. Wymiary produktu wynoszą 22 x 47 x 45 cm, natomiast waga to około 19 kg. Temperatura, którą można ustawić na termostacie mieści się w przedziale 50-300 °C. Płyta grzewcza, która odpowiada za smażenie stworzona jest z żeliwa. Pokryto ją dodatkowo teflonem. Gastronomiczna naleśnikarka została ponadto wyposażona w specjalną szufladę, w której przechowuje się gotowe naleśniki. Szuflada z nierdzewnej stali jest neutralna dla żywności.
CECHY PRODUKTU:
- żeliwa płyta grzewcza powlekana teflonem
- l - przewodu zasilającego 1450 mm
- szuflada ze stali nierdzewnej na zrobione naleśniki
- zakres regulacji termostatu 50÷300°C
DANE TECHNICZNE:
- Waga - M: 19.1 kg
- Wysokość - H: 220 mm
- Głębokość - D: 470 mm
- Szerokość - W: 450 mm
- Średnica: 400 mm
- Napięcie - U: 230 V
- Częstotliwość: 50 Hz
- Moc elektryczna: 3 kW
- Temperatura min.: 50 °C
- Marka: Caterina
- Temperatura max.: 300 °C