Kotleciarka elektryczna, P 0.37 kW, U 230 V

Opis
Kotleciarka elektryczna, P 0.37 kW, U 230 V
Kotleciarka to urządzenie stworzone z myślą o przetwórstwie mięsnym. Sprzęt umożliwia szybką i sprawną obróbkę mechaniczną na dużą skalę, przez co jest użyteczny w miejscach, w których istnieje spore zapotrzebowanie na wydawane posiłki. Kotleciarka elektryczna odpowiada za proces zmiękczania i wstępnego przygotowania mięsa. Osiąga bardzo dużą wydajność, która kształtuje się na poziomie ok. 420 kotletów w ciągu godziny. Żywność umieszczana jest w kotleciarce gastronomicznej poprzez otwór wsadowy o wymiarach 158 x 23 mm. Niewątpliwą zaletą jest przystosowanie urządzenia do pracy ciągłej. Kotleciarka elektryczna Victor zapewnia użytkownikowi stabilną pracę za sprawą antypoślizgowych nóżek. Kupując sprzęt, w standardzie otrzymujemy przystawkę nacinającą. Całkowite wymiary produktu to 50 x 31 x 50 cm, natomiast jego waga wynosi 20 kg. Zakup urządzenia ma wpływ na standard pracy w lokalu i jest inwestycją na wiele lat.
CECHY PRODUKTU:
- idealna do restauracji, sklepów mięsnych, barów typu kebab itp.
- przeznaczona do zmiękczania oraz przygotowania mięsa na kotlety, bitki, filety, steki
- wydajność do 420 kotletów/godz.
- przystawka nacinająca w standardzie
- wielkość otworu wsadowego 158x23 mm
- antypoślizgowe nóżki
- wałki zgniatające 721571 w sprzedaży
DANE TECHNICZNE:
- Waga - M: 20 kg
- Wysokość - H: 500 mm
- Głębokość - D: 310 mm
- Szerokość - W: 500 mm
- Napięcie - U: 230 V
- Przystosowanie do pracy ciągłej: 1
- Moc elektryczna: 0.37 kW
- Marka: Victor