Maszyna do rozbijania kotletów, prasa RQAK100
DO 5% UPUSTU DODATKOWEGO! ZADZWOŃ PO NIŻSZĄ CENĘ JUŻ TERAZ!
Opis
Maszynka do rozbijania, ubijania kotletów, mięsa Resto Quality
Rozbijanie mięsa podczas pracy w gastronomii zajmuje zbyt dużo czasu? W takiej sytuacji idealnym rozwiązaniem będzie kotleciarka elektryczna Resto Quality. To urządzenie znacznie przyśpieszy pracę w kuchni, dzięki automatycznemu procesowi rozbijania kawałków mięsa. Dzięki pomocy kotleciarki RQAK100 ciągu godziny można przygotować aż 720 kotletów, regulując ich grubość od 0,5 cm do 3 cm.
Sprzęt umożliwia otrzymanie idealnie rozprasowanych kawałków mięsa, w sam raz do przygotowania kotletów z drobiu, wieprzowiny lub wołowiny. Ale to nie wszystko, ponieważ prasa do mięsa RQAK100 nada się również do przyrządzenia innych smakowitych dań, takich jak bitki, steki, filety czy rolady. Urządzenie zostało wykonane z wysokiej jakości materiałów, co w połączeniu z bardzo dużą wydajnością i regulacją czasu docisku talerza zapewni dokładność i bezpieczeństwo pracy. Dzięki osłonie górnej i przedniej oraz przyciskowi zatrzymującemu pracę maszyny praca będzie bezpieczna.
Sprzęt jest prosty w obsłudze i utrzymaniu w czystości dzięki możliwości szybkiego demontażu poszczególnych elementów. Co więcej, obudowa została wykonana z wysokiej jakości stali nierdzewnej, a talerz oraz tacka z polietylenu. Wymiary zewnętrzne produktu to 560x700x450 mm, a waga wynosi 100 kg. Urządzenie zasilane jest napięciem 230 V i posiada średnicę talerza wynoszącą 300 mm. Jeśli więc chcesz zaoszczędzić czas i zwiększyć wydajność pracy w kuchni, to kotleciarka Resto Quality jest doskonałym wyborem!
CECHY PRODUKTU:
- Kotleciarka elektryczna Resto Quality znajduje idealne zastosowanie w zakładach gastronomicznych, sklepach mięsnych i garmażeryjnych, restauracjach i firmach cateringowych
- Urządzenie znacznie przyśpiesza pracę w gastronomii, poprzez automatyczny proces rozbijania kawałków mięsa
- Kotleciarka posiada bardzo dużą wydajność. W ciągu godziny umożliwia przygotowanie 720 kotletów, z możliwością regulowania ich grubości – od 0,5 cm do 3 cm
- Dzięki temu urządzeniu otrzymamy idealnie rozprasowane kawałki mięsa do przygotowania kotletów z drobiu, wieprzowiny lub wołowiny. Nada się również do przyrządzenia bitek, steków, filetów czy rolad
- Obudowa wykonana z wysokiej jakości stali nierdzewnej
- Talerz oraz tacka wykonana z polietylenu (nie należy myć w zmywarce)
- Urządzenie jest bardzo proste w obsłudze
- Łatwa w utrzymaniu w czystości, poprzez możliwość szybkiego demontażu elementów kotleciarki
- Kotleciarka elektryczna wykonana jest z wysokiej jakości materiałów oraz podzespołów
- Możliwość regulacji czasu docisku talerza
- Posiada przycisk zatrzymujący pracę maszyny oraz osłonę górną i przednią, co gwarantują bezpieczną pracę osobie obsługującej maszynę
- Zabezpieczenie przed otwarciem górnej osłony. Gdy osłona będzie otwarta, maszyna nie włączy się
- Urządzenia posiada zabezpieczenia magnetyczne
DANE TECHNICZNE:
- Wymiary [mm]: 560x700x450
- Moc [kW]: 1,5
- Zasilanie [V]: 230
- Waga [kg]: 100
- Wydajność [kotletów/h]: 720
- Średnica talerza [mm]: 300
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.