Krajalnica do serów Ma-Ga 210pT do sera

Opis
Przeznaczenie | do serów i wędlin |
Rodzaj napędu | pasek |
Średnica noża | 250 mm |
Krajalnica gastronomiczna do sera Ma-Ga 210pT
Krajalnica Ma-Ga 210pT to urządzenie zasilane elektrycznie, za pomocą którego odbywa się krojenie produktów spożywczych na plastry. Oferowany model jest przystosowany do serów za sprawą teflonowej powłoki, która pokrywa nóż. Grubość plastra może być dobrana przez użytkownika (zakres 0-16 mm). Zaletą sprzętu jest przemyślana konstrukcja, która umożliwia czyszczenie krajalnicy w szybki i wygodny sposób. Ma to również wpływ na obsługę urządzenia, która staje się prostsza i przyjemniejsza. Warto zwrócić także uwagę na cichą pracę krajalnicy gastronomicznej. Wymiary stołu podawczego wynoszą 22 x 20 cm. Krajalnica Ma-Ga posiada wbudowaną ostrzarkę. Produkt będzie idealnym wyborem dla supermarketów, sklepów mięsnych, restauracji czy też firm cateringowych. Szczegółowe dane techniczne oraz informacje dotyczące konserwacji znajdują się w opisie poniżej.
Krajalnica grawitacyjna do wędlin 210pT:
- przeznaczona do użytku w sklepach, cateringu i gastronomii
- idealna do krojenia sera 210pT
- wykonana z materiałów nierdzewnych
- pochylone ostrze o średnicy 250 mm
- idealne pochylenie stołu podawczego do noża 45°
- wymiary stołu 220 x 200 mm
- grubość krojonego plastra 0 - 16 mm
- wbudowana ostrzarka
- cicha praca napędu
Wyszczególnienia:
- krajalnica spełnia standardy CE w zakresie bezpieczeństwa i higieny.
- wykończenie: elementy krajalnicy mające kontakt z żywnością wykonano z blachy nierdzewnej
- materiał noża: stal węglowa pokryta warstwą chromu.
- średnica noża: 250 mm
- ostrzarka noża: integralna z maszyną
- grubość plastra: 0 – 16 mm
- produkty krojone: wędlina, mięso, pieczywo
- ograniczenia: nie można kroić: produktów zamrożonych, produktów z kością, produktów nieżywnościowych
- zalecenia: zaleca się krojenie sera na plastry schłodzonego do temp. 7 - 10 O C.Elementy maszyny stykające się z żywnością myć codziennie, po myciu osuszyć, zabrania się mycia całej maszyny strumieniem wody. Codziennie smarować maszynę olejem maszynowym (nie stosować oleju jadalnego), aby uniknąć przedwczesnego zużycia ściernic ostrzarki, nóż ostrzyć wyłącznie czysty (bez resztek krojonego produktu).
Dane techniczne:
- wymiary gabarytowe: 570 x 455 x 450(H)mm
- rozstaw nóżek: 420 mm 354 mm
- grubość krojonego plastra: 0 - 16 mm (regulacja płynna)
- max. wymiar krojenia: 190 mm (długość), wysokość jest uzależniona od długości, max. 150 mm
- średnica noża: 250 mm
- poziom hałasu: ≤ 54 dB
- zasilanie: 230 V 50 Hz 1 faza
- moc: 120 W (napęd noża)
- waga: (ciężar netto) 23 kg
- opcje: zasilanie 115 V 60 Hz 1 faza