Wilk do mielenia mięsa Ma-Ga WM12 S3
Opis
Moc silnika | 550 - 950 W |
Możliwość demontażu gardzieli | Tak |
Przystosowanie do pracy ciągłej | Tak |
Napięcie | 230 V |
Wilk do mielenia mięsa WM12 Ma-Ga
Oferta dotyczy Wilka do mięsa WM12, profesjonalnego produktu do obróbki mięsa, będącego odpowiedzią na zapotrzebowanie przemysłu gastronomicznego. Prezentowane urządzenie jest świetnie przystosowane do pracy ciągłej, a jego wydajność osiąga nawet 150 kg/h. Czynnikiem, który wyróżnia oferowaną maszynkę jest wykorzystanie stali nierdzewnej w procesie produkcji, dzięki czemu elementy, takie jak sitko, gardziel, nóż czy ślimak odznaczają się niezwykłą trwałością oraz komfortem użytkowania. Dużym udogodnieniem dla potencjalnego nabywcy jest również możliwość zdjęcia gardzieli wyposażonej w system tnący, a także doboru sprecyzowanej grubości oczek w sitku – dostępne są następujące warianty: 8 mm, 6mm, 4.5 mm.
Produkt nie wymaga dużego nakładu sił podczas czyszczenia oraz jest w pełni bezpieczny dla użytkownika – w trosce o stan maszynki należy jedynie unikać mielenia kości oraz zamrożonego mięsa. Elementem zasługującym na wyróżnienie jest również system napędowy, składający się ze specjalnej przekładni ze smarem półpłynnym ulokowanym wewnątrz, co w znaczący sposób wpływa na zmniejszenie wydawanych przez urządzenie dźwięków. Wilk do mięsa WM12 sprawdzi się przede wszystkim w systemie pracy firm cateringowych, stołówek, zakładach obróbki mięsa, a także w hipermarketach czy też mniejszych sklepach. Firma oferująca urządzenie posiada polski kapitał, maszynka jest ponadto kompatybilna z innym produktem „Ma-Ga” jakim jest kotleciarka, co pozwala na szerokie zastosowanie. Produkt jest w pełni przystosowany do kontaktu z żywnością.
Dane techniczne:
- Wymiary gabarytowe: 510 x 260 x 480(H) mm
- Rozstaw nóżek: 380 x 250 mm
- Wydajność: do 150 kg/h
- Obroty ślimaka: 150 obr/min
- Średnica sitka: 70 mm
- Poziom hałasu: ≤ 75 dB
- Zasilanie: 230 V 50 Hz 1 faza
- Moc: 750 W
- Waga (ciężar netto): 25 kg