Profesjonalna frytownica elektryczna, 1-komorowa, pozioma, Caterina, V 5 l, P 3 KW
Opis
Profesjonalna frytownica elektryczna Caterina
Frytownica gastronomiczna to idealny produkt do lokali, które trudnią się sprzedażą jedzenia typu fast-food. Produkt o pojemności całkowitej 8 l jest zasilany prądem i umożliwia szybką obróbkę termiczną. Producentem urządzenia jest firma Caterina. Zakres temperatury regulowany pokrętłem wynosi 60-200°C. Całkowite wymiary zewnętrzne sprzętu to 265 x 430 x 290 mm. Na wyposażeniu znajduje się kosz z żaroodpornym uchwytem o wymiarach 230 x 200 x 102 mm. Czyszczenie ułatwia możliwość zdemontowania panelu sterowania, co przekłada się na łatwiejszy dostęp do wszystkich miejsc we frytownicy. Przed przypalaniem się resztek żywności chroni system zimnej strefy. Jednorazowo można załadować maksymalnie 1.5 kg frytek. Waga profesjonalnej frytownicy wynosi 6 k.
CECHY PRODUKTU:
- pojemność użytkowa 5 l
- pojemność minimalna 3.3 l
- pojemność całkowita 8 l
- solidny kosz frytownicy z przednim mocowaniem oraz żaroodpornym uchwytem
- regulacja temperatury pokrętłem 60-200°C
- system zimnej strefy zapobiegający przypalaniu się resztek żywności
- demontowalny panel sterowania ułatwiający czyszczenie urządzenia
- pojemność całkowita 8 l
- max załadunek frytek 1.5 kg
- wymiary kosza 230x200x102 mm
DANE TECHNICZNE:
- Waga - M: 6 kg
- Wysokość - H: 265 mm
- Głębokość - D: 430 mm
- Szerokość - W: 290 mm
- Napięcie - U: 230 V
- Zasilanie: prąd
- Częstotliwość: 50 Hz
- Pojemność - V: 5 l
- Moc elektryczna: 3 kW
- Temperatura min.: 60 °C
- Marka: Caterina
- Temperatura max.: 200 °C