Bemar stołowy - Lozamet, BSN.3GN
Opis
Bemary są gastronomicznymi urządzeniami przeznaczonymi do utrzymywania w stanie gorącym uprzednio przygotowanych potraw. Temperatura gorących potraw utrzymywana jest w pojemnikach funkcjonalnych GN wkładanych do zbiorników bemara. Bemary jezdne przeznaczone są do przewożenia tych potraw oraz talerzy, zastawy stołowej i sprzętu kuchennego. Przeznaczone są do eksploatacji w zakładach zbiorowego żywienia
Standardowe wykonanie:
- Zbiorniki niezależnie ogrzewane
- Zasilanie: ~ 230 V 50 Hz
- Regulacja temperatury: 30 ÷ 95 °C
- Głębokość GN: max 200 mm
- Wsporniki pojemników GN
- Wymiary: 1135 x 610 x 320 mm
- Moc: 2,1 kW
- Ilość GN 1/1: 3 szt.
Wyposażenie dodatkowe:
- Dodatkowe wsporniki pojemników GN