POTIS – urządzenia do gastronomii
Jeśli chodzi o sprzęt potrzebny do prowadzenia punktu z kebabem, najlepszym rozwiązaniem będzie wybór marki Potis. Niezawodne opiekacze do kebaba zasilane elektrycznie lub gazowo, kontakt-grille lub też noże elektryczne, to niektóre urządzenia z oferty producenta. Zaletą sprzętu firmy Potis są jego stosunkowo niewielkie gabaryty w porównaniu do konkurencji, prosta obsługa oraz praktyczność.
Produkty firmy Potis spełniają wszelkie normy związane z bezpieczeństwem i higieną pracy. Solidne materiały użyte na etapie produkcji zapewniają urządzeniom zwiększoną wytrzymałość. Kwestia konserwacji również nie stanowi większego wyzwania. Marka Potis to gwarancja jakości i korzystnej ceny. W przypadku pojawienia się pytań prosimy o kontakt z naszym działem handlowym, który pomoże w dokonaniu wyboru i fachowo przeprowadzi przez proces zakupu.