Zmywarka gastronomiczna kapturowa do naczyń, manualna, z dozownikiem detergentu
Opis
- Niezwykle prosta w użyciu, utrzymaniu w czystości i serwisowaniu
- Idealna do mycia talerzy, sztućców, szkła, kubków, tac, pojemników GN
- Sterowanie elektromechaniczne
- Obudowa ze stali nierdzewnej AISI 304
- Oddzielne ramiona myjące i płuczące ze stali nierdzewnej na dole i u góry
- Filtry powierzchniowe nad poziomem wody w wannie (4 sztuki)
- Dodatkowe sito przed wlotem do pompy
- Unoszenie kaptura ułatwione dzięki wbudowanym sprężynom
- 1 cykl mycia o długości 120 s
- Wydajność do 30 koszy/h
- Zużycie wody na 1 cykl mycia: 2-2,5 l (w zależności od ciśnienia wody w sieci)
- Temp. wody myjącej: 62°C, temp. wody płuczącej: 85°C
- Bojler (pojemność/moc): 7,4 l/7,5 kW
- Wanna (pojemność/moc): 68 l/6,0 kW
- moc pompy: 1,5 KM
- Termostat bezpieczeństwa dla bojlera/dla wanny: do 105°C/ do 99°C
- Analogowy termometr wody oddzielnie w bojlerze i w wannie
- Współczynnik szczelności pompy: IP 44
Dane techniczne:
- Napięcie: 400
- Wymiary: 750x880x(H)1390
- Przeznaczenie: do szkła
- Sterowanie: manualne
- Wymiar kosza: 500 x 500 mm
- moc i wydajność pompy myjącej: 1,5 KM
- Moc (W): 8600
- Napięcie (V): 400
- Waga (kg): 111
- dozownik nabłyszczacza : tak
- dozownik detergentu (DDE): tak
- pompa odpływowa / spustowa: nie