Wózek kelnerski ze stali nierdzewnej, 3-półkowy
Opis
Wózek – stolik kelnerski 3-półkowy Stalgast
Trzypółkowy wózek jezdny marki Stalgast to doskonale zaprojektowany do codziennej pracy w gastronomii sprzęt, który ułatwia transportowanie naczyń i potraw. Wyposażony w skrętne, (niezacinające się!) kółka, zapewnia zwrotność w poruszaniu się. Solidny, z obudową wykonaną ze stali nierdzewnej, zapewnia pracę przez wiele lat. Bardzo prosty w czyszczeniu, co jest szczególnie istotne w szybkiej pracy kelnerskiej: wystarczy blaty przetrzeć wilgotną szmatką, aby z powrotem lśniły. Wysokość wózka została zaprojektowana w taki sposób, aby każda osoba obsługująca stolik kelnerski, niezależnie od swojego wzrostu, miała ułatwioną pracę, pozbawioną przeciążeń związanych z nadmiernym schylaniem się.
Blaty na każdym poziomie wyprofilowane są w taki sposób, aby zminimalizowane było ryzyko rozlania się potraw lub przesuwania się naczyń. Ciche, gumowe kółka zapewniają cichą pracę, niezależnie od nawierzchni, po której poruszamy się z wózkiem. Dzięki dobrej jakości materiałów, z której są wykonane, wózek nie ślizga się ani nie niszczy nawierzchni, po której jeździ. Dzięki temu, że obudowa kółek wyposażona jest w hamulce, możliwe jest zabezpieczenie pojazdu przed niekontrolowanym przesuwaniem się na pochyłych nawierzchniach.
Jest to wózek kelnerski 3-półkowy chętnie wybierany do restauracji, domów weselnych, stołówek oraz dla firm cateringowych. Stolik kelnerski dociera do klienta w formie gotowej do samodzielnego złożenia. Montaż jest intuicyjny, wspomagany czytelną instrukcją obsługi dołączoną do zestawu. Wózki kelnerskie Stalgast to produkty o rozpowszechnionej renomie, których jakość doceniają zarówno właściciele dużych sal konferencyjnych i firm cateringowych, jak i osoby zarządzające małymi punktami gastronomicznymi. Wózki tego producenta są uznawane za jakość, za którą podąża niewygórowana cena. Stawiane są za absolutny „must have” wyposażenia zaplecza kuchennego w miejscach, w których liczy się szybka praca nad obsługą gości. Poprawiają komfort pracy i poprawiają organizację wykonywanych w gastronomii działań.
WYPOSAŻENIE STANDARDOWE:
- przeznaczone dla małej i dużej gastronomii
- szczególnie polecane dla restauracji, sal bankietowych i weselnych, stołówek, a także cateringu
- gumowe kółka, 2 z hamulcami
- wymiary powierzchni roboczej 800x500 mm
- maksymalne obciążenie do 40 kg, równomiernie rozłożone
DANE TECHNICZNE:
- Wysokość - H: 940 mm
- Głębokość - D: 540 mm
- Szerokość - W: 860 mm
- Samodzielny montaż: 1
- Materiał wykonania: stal nierdzewna
- Marka: Stalgast