Wilk do mięsa Kitchen Line 12
Opis
Moc silnika | 550 - 950 W |
Możliwość demontażu gardzieli | Nie |
Przystosowanie do pracy ciągłej | Nie |
Napięcie | 230 V |
Profesjonalny wilk do mięsa z linii Kitchen Line marki Hendi. Doskonale sprawdza się w dużych restauracjach, małej gastronomii. Wysoka jakość wykonania naszych produktów to gwarancja satysfakcji.
- Wysokiej jakości, profesjonalne urządzenie przeznaczone do mielenia wszystkich rodzajów mięsa bez kości i skóry
- Lej załadowczy i głowica wykonane z polerowanego stopu aluminium
- Prosty demontaż ułatwia czyszczenie urządzenia
- Silnik posiada zabezpieczenie przed przegrzaniem
- Gardziel wykonana z odlewu żeliwa
- Lejek do kiełbas z polipropylenu w zestawie
- Taca załadowcza wykonana ze stali nierdzewnej
- 2 sitka z otworami 6 i 8 mm wykonane ze stali nierdzewnej
- Nóż i ślimak wykonane ze stali nierdzewnej
- Kołek dociskowy wykonany z polietylenu
- Przycisk resetujący chroniący przed przeciążeniem
- Antypoślizgowe nóżki
- Wyłącznik zgodny z normami EC i CE
- Wydajność chwilowa 100 kg/h (210 802) i 200 – 220 kg/h (210 819), prędkość obrotowa: 170 (rpm)
UWAGA – Maszyna nie jest przeznaczona do pracy ciągłej Po każdych 10-15 minutach pracy należy zrobić minimum 5 minutową przerwę Nie dopuszczać do przegrzania silnika.
DANE TECHNICZNE:
- Szerokość: 432 mm
- Głębokość: 261 mm
- Wysokość: 484 mm
- Moc: 550W
- Napięcie: 230V
- Seria: Kitchen Line