Wilk do mięsa, Stalgast P 0.8 kW, U 230 V
Opis
Moc silnika | 550 - 950 W |
Możliwość demontażu gardzieli | Nie |
Przystosowanie do pracy ciągłej | Nie |
Napięcie | 230 V |
Wilk do mięsa Stalgast 721124
Wilk gastronomiczny to nic innego jak maszynka do mielenia mięsa przystosowana do profesjonalnego użytku. Od urządzeń przeznaczonych do domowych warunków wyróżnia ją dużo większa wydajność i bardziej trwała, wytrzymała konstrukcja. Producentem sprzętu, który prezentujemy w niniejszej ofercie jest polska marka Stalgast. Wyrób, który oferujemy osiąga prędkość dochodzącą do 200 obrotów na minutę. Urządzenie jest przystosowane do pracy ciągłej i może być aktywne nawet do 8 godzin.
W skład wilka do mielenia mięsa wchodzi m.in. nierdzewna taca, lej załadowczy oraz żeliwna gardziel. Stabilność produktu to zasługa antypoślizgowych nóżek. Element nazywany ślimakiem powstał ze stopu aluminium. Średnica sitka wynosi 68 mm. Do kompletu dołączane są dodatkowo sitka o średnicy 5 i 8 mm. Wydajność profesjonalnego wilka Stalgast została określona przez producenta na 220 kg w ciągu godziny.
Wszelkie pytania odnośnie opisywanego sprzętu jak i pozostałych urządzeń dostępnych na naszej stronie prosimy kierować bezpośrednio do działu handlowego. Z chęcią rozwiejemy wszelkie wątpliwości i pomożemy w odpowiednim doborze!
CECHY PRODUKTU:
- podstawa wykonana z anodowanego aluminium i stali nierdzewnej
- taca wykonana ze stali nierdzewnej
- rewers w celu łatwiejszego odkręcania sitka
- praca ciągła do 8 godzin
- w komplecie sitka: 5 i 8 mm (średnica oczek)
- średnica sitka - 68 mm
- lej załadowczy wykonany z polerowanego stopu aluminium
- gardziel wykonana z odlewu żeliwa
- ślimak wykonany ze specjalnego stopu aluminium
- regulowane antypoślizgowe nóżki
- prędkość 200 obr./min.
DANE TECHNICZNE:
- Wysokość - H: 410 mm
- Głębokość - D: 328 mm
- Szerokość - W: 517 mm
- Napięcie - U: 230 V
- Moc elektryczna: 0.80 kW
- Marka: Stalgast
- Wydajność na godzinę: 220 kg/h