Stół chłodniczy gastronomiczny - Rilling, AKT EK731 1601-2/2/2
Opis
Stół chłodniczy gastronomiczny Rilling, AKT EK731 1601-2/2/2
Stół chłodniczy to bardzo ważny element wyposażenia każdego lokalu gastronomicznego, który umożliwia utrzymanie potraw oraz artykułów spożywczych w stałej obniżonej temperaturze. Urządzenie producenta Rilling oferuje higieniczne i wygodne przygotowywanie dań, maksymalnie ułatwiając pracę. Gastronomiczny stół chłodniczy AKT EK731 1601-2/2/2 jest wykonany w całości z wysokiej jakości stali nierdzewnej, która wydłuża żywotność sprzętu i ułatwia zachowanie czystości. Parownik znajduje się w tylnej ścianie poza komorą wewnętrzną, przez co urządzenie posiada dodatkowe miejsce. Za wysoką sprawność układu chłodniczego oraz niskie zużycie energii odpowiada zastosowanie automatycznego rozmrażania i odparowania skroplin.
W standardzie urządzenie zasilane jest ekologicznym i przyszłościowym czynnikiem chłodniczym R-290. Profesjonalny stół chłodniczy GN 1/1 został wyposażony w 6 szuflad o wysokości użytkowej 216 mm, blat z rantem tylnym h=50 mm (typ C), parownik umieszczony na górze wewnątrz urządzenia, wymuszony obieg powietrza, automatyczne odszranianie i odparowanie kondensatu za pomocą gorącego gazu.
DANE TECHNICZNE:
- Wysokość korpusu: 650 mm
- Czynnik chłodniczy: R-290
- Pojemność brutto: 420 L
- Głębokość: 700 mm
- Temperatura: 0 / +12°C.