Profesjonalny gastronomiczny piec konwekcyjny elektryczny 3xGN2/1 - Kromet, 000.PE-1T
Opis
Piec konwekcyjny elektryczny z termoobiegiem wykonany jest z wysokogatunkowych stali nierdzewnych. Komora robocza wykonana ze stali kwasoodpornej AISI 304 (powierzchnia lustrzana). Zaokrąglone promienie komory. Dwa elementy grzejne z dwoma wentylatorami gwarantują równomierny rozkład temperatury. Trzy poziomy na pojemniki GN2/1. Elementy grzewcze szybkogrzejne, o dużej żywotności. Ruszt prętowy w zestawie. Drzwi szklane umożliwiające podgląd obrabianych produktów. Demontowane prowadnice. W opcji możliwość zamówienia podstawy z półką odkładczą pod piec, symbol 000.T-900.
Dane techniczne:
- Wymiary: 900 x 850 x 640 mm
- Ilość komór: 1
- Moc całkowita: 7 kW
- Napięcie znamionowe i rodzaj prądu: 400 V 3 N ~ 50 Hz
- Pojemność komory: 3 x 2/1 GN
- Regulacja temperatury w zakresie: 50 - 250oC
- Oświetlenie komory: tak