Caroline S 111 kotleciarka Bizerba.jpg
  • -5%

Profesjonalna kotleciarka elektryczna - Bizerba, Carneoline S 111 plus

Ocena: 4.9
Producent: Bizerba
Kod produktu: Carneoline S 111 plus
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 5-7 dni
brutto: 7 812,00 zł 8 226,24 zł 7812.00
netto: 6 351,22 zł 6 688,00 zł
ilość szt.
dodaj do przechowalni

Opis

Urządzenie wielofunkcyjne do cięcia w paseczki i zmiękczania mięsa w trybie pracy ręcznej. Wartości dodane urządzenia do wydajność, precyzja, niezawodność oraz elastyczność. Urządzenie do nacinania oraz cięcia w paseczki służy do przygotowywania świeżych i apetycznych sałatek z kiełbas i mięsa oraz mięsnych posiłków smażonych na patelni. Unikatowy, kompaktowy napęd oraz wynikająca z tego ergonomiczna konstrukcja urządzenia sprawiają, że urządzenie jest nie tylko wydajne oraz proste w obsłudze lecz również nie ma sobie równych w kwestii higieny oraz bezpieczeństwa.

Dane techniczne:

  • Obszar zastosowania: S111 służy do rozcinania produktów spożywczych oraz przetwarzania produktów mięsnych w branży gastronomicznej i hotelarskiej.
  • Cechy szczególne: kompaktowe, niewywrotne ustawienie, obsługa od frontu, doskonale dopasowany do standardowych szalek gastronomicznych, duży wybór wkładów tnących do krojenia, zmiękczania oraz cięcia
  • Napięcie: 230 V prąd zmienny jednofazowy
  • Tworzywo obudowy: stal szlachetna, nierdzewna tworzywo sztuczne, dopuszczone do kontaktu z produktami spożywczymi
  • Powierzchnia ustawienia (dł. x szer.): 345 x 260 mm
  • Max. wymiary (dł. x szer. x wys.): 405 x 350 x 456 mm 
  • Obszar wlotowy na produkt krojony: długość: 195 mm, szerokość: 30 mm 
  • Wkłady tnące: 4 do 20 mm szerokości paseczka, funkcja zmiękczania oraz nacinania mięsa
  • Stopień ochrony: IP33

Wyposażenie opcjonalne (płatne dodatkowo):

  • Wkład do zmiękczania S011 - wkład z gwiazdkowymi ostrzami S011 służy do zmiękczania mięsa, ceniony sposób na przygotowywanie mięsa gwarantuje znacznie krótsze czasy smażenia steków, sznycli oraz kotletów.
  • Wkład tnący S012 - wkład zapewnia jeszcze mocniejsze nacinanie co wpływa na redukcję czasu gotowania. Dodatkowo istnieje możliwość "pocięcia i połączenia" dwóch sztuk mięsa w jedną całość.
  • Wkład do cięcia w paski S021 - do przygotowywania świeżych i apetycznych sałatek z kiełbas, mięsa i sera pokrojonych w paseczki; również do precyzyjnego cięcia warzyw, owoców, ogórków, grzybów, cebuli, gyrosa itd. Dwa walce nożowe z nożami krążkowymi ograniczają zgniatanie oraz miażdżenie mięsa (szerokość paseczka: 4, 6, 8, 10, 12, 20 mm).

Opinie o produkcie (0)

Dlaczego Gastroplaneta?

Produkty powiązane

Profesjonalna kotleciarka elektryczna sklepowa P 0.37 kW, U 230 V
Profesjonalna kotleciarka elektryczna sklepowa P 0.37 kW, U 230 V
Cena: 3 136,99 zł (netto: 2 550,40 zł )
Profesjonalna kotleciarka steker sklepowy P 0.35 kW, U 230 V
Profesjonalna kotleciarka steker sklepowy P 0.35 kW, U 230 V
Cena: 3 738,22 zł (netto: 3 039,20 zł )
Profesjonalna kotleciarka elektryczna Hendi
Profesjonalna kotleciarka elektryczna Hendi
Cena: 2 686,38 zł (netto: 2 184,05 zł )
Profesjonalna kotleciarka elektryczna do mięsa
Profesjonalna kotleciarka elektryczna do mięsa
Cena: 1 782,27 zł (netto: 1 449,00 zł )
Kotleciarka elektryczna - Inoxxi T707
Kotleciarka elektryczna - Inoxxi T707
Cena: 10 267,43 zł (netto: 8 347,50 zł )
Profesjonalna kotleciarka gastronomiczna Ma-Ga KM27
Profesjonalna kotleciarka gastronomiczna Ma-Ga KM27
Cena: 3 241,05 zł (netto: 2 635,00 zł )
Profesjonalna kotleciarka sklepowa Ma-Ga KM20
Profesjonalna kotleciarka sklepowa Ma-Ga KM20
Cena: 3 450,15 zł (netto: 2 805,00 zł )
Profesjonalna kotleciarka, prasa do kotletów elektryczna 230 V
Profesjonalna kotleciarka, prasa do kotletów elektryczna 230 V
Cena: 13 530,00 zł (netto: 11 000,00 zł )
Profesjonalna kotleciarka, prasa do kotletów elektryczna 400V
Profesjonalna kotleciarka, prasa do kotletów elektryczna 400V
Cena: 13 110,57 zł (netto: 10 659,00 zł )
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl