Piła do mięsa i kości - CAS, SR155
Opis
Piła do mięsa i kości SR155 to urządzenie producenta CAS, które zostało dedykowane do sklepów mięsnych oraz innych placówek mających styczność częstego przecinania mięsa z kością. Jest to zbawienne rozwiązanie zwłaszcza dla pracowników. Urządzenie wyręcza pracę ludzką, która wymaga dużego wysiłku i czasu. Sprzęt gastronomiczny pozwala zatem zwiększyć efektywność, wydajność pracy. Na uwagę zasługuje fakt, iż każde przecinanie mięsa piłą do kości daje równomierny efekty.
Urządzenie CAS spełnia wszystkie wysokie wymagania dotyczące bezpieczeństwa pracy z żywnością. Dodatkowo stół jest solidny i stabilny. Producent zadbał także o bezpieczeństwo pracowników wyposażając piłę do mięsa w awaryjny przycisk wyłączający sprzęt. Obudowa jest idealnie gładka, dzięki czemu zachowanie piły CAS w czystości nie stanowi problemu.
WYPOSAŻENIE STANDARDOWE:
- Spełnia restrykcyjne wymagania dotyczące bezpieczeństwa pracy.
- Stabilny i solidny stół roboczy.
- Łatwo dostępny przycisk awaryjny wyłączający urządzenie.
- Gładka obudowa pozwala na łatwe czyszczenie urządzenia jak i brzeszczotu.
DANE TECHNICZNE:
- Wymiary urządzenia: 425 x 435 x 800 mm
- Długość taśmy: 1550 mm
- Silnik: 750 W (220 V)
- Masa: 32 kg
- Wysokość i szerokość cięcia: 240 x 182 mm
- Wymiary stołu roboczego: 390 x 435 mm.