Nóż elektryczny, kebab, POTIS, H 8000
Opis
Nóż elektryczny do kebaba Potis
Nóż do kebaba Potis jest profesjonalnym narzędziem ułatwiającym równomierne skrawanie mięsa znajdującego się na pionowym rożnie. Urządzenie jest bardzo wygodne w zastosowaniu, a dzięki możliwości regulacji grubości może być stosowane przy każdym typie mięsa. Dzięki temu można zaoszczędzić nie tylko pieniądze, ale i miejsce. Mając taki nóż, nie będzie trzeba ponosić już dodatkowych wydatków na zakup dedykowanych sprzętów. Atutem urządzenia będzie również cena - bardzo niska w stosunku do funkcjonalności noża.
Nóż elektryczny Potis to idealne urządzenie do cięcia mięsa - dzięki niemu można regulować wielkość jego porcji niezależnie od typu mięsa, z jakim mamy do czynienia. To specjalistyczny nóż do cięcia, bez którego ciężko funkcjonowałoby się w lokalach gastronomicznych, w których jednym z serwowanych dań jest kebab. Przede wszystkim ze względu na: wysoką wydajność urządzenia, idealną średnicę noża, możliwość regulacji grubości cięcia, bezpieczeństwo i komfort użytkowania.
Nóż elektryczny Potis zasilany jest prądem. Z tego też względu został dodatkowo zabezpieczony przed wilgocią. To zwiększa bezpieczeństwo użytkowania noża. Nóż elektryczny Potis to urządzenie najwyższej jakości, wygodne, bezpieczne i funkcjonalne w użytkowaniu. To bardzo dobra inwestycja, która posłuży przez długi czas. W zestawie znajdują się dwa noże 80 mm. Dodatkowo w komplecie dla zwiększenia funkcjonalności jest również ostrzałka.
CECHY PRODUKTU:
- w zestawie: 2 noże gładkie 80 mm i ostrzałka
- grubość cięcia 0÷10 mm
- cicha praca
- dzienna wydajność 90 kg
- wodoodporny IP67
DANE TECHNICZNE:
- Waga: 0.93 kg
- Wysokość - H: 190 mm
- Głębokość - D: 170 mm
- Długość - W: 125 mm
- Napięcie: 230 V
- Zasilanie: prąd
- Moc elektryczna: 0.09 kW
- Marka: Potis