Wilk do mielenia mięsa, P 0.8 kW, U 230 V
Opis
Moc silnika | 550 - 950 W |
Możliwość demontażu gardzieli | Tak |
Przystosowanie do pracy ciągłej | Nie |
Napięcie | 230 V |
Wilk do mielenia mięsa 160 kg/h Stalgast
Wilk do mięsa do profesjonalne urządzenie dedykowane gastronomii, które odpowiada za obróbkę mechaniczną. Sprzęt jest niezwykle popularny na zapleczach kuchennych, w których gotuje się na dużą skalę z uwagi na znaczące przyśpieszenie i ułatwienie pracy. Jedną z firm, która zajmuje się produkcją wilków gastronomicznych jest marka Stalgast. Model, który oferuje przeznaczony jest do pracy ciągłej, a jego wydajność na godzinę dochodzi do 160 kg.
Urządzenie nie sprawia większych problemów podczas czyszczenia z uwagi na możliwość zdjęcia głowicy. Osadzone jest na antypoślizgowych nóżkach, co wpływa na komfort pracy. W trosce o użytkowników wyposażono je w zabezpieczenie przeciwprzeciążeniowe. Elementami sprzętu, które zostały wykonane ze stali nierdzewnej są taca oraz ślimak. Wymiary zewnętrzne profesjonalnego wilka do gastronomii to 550 x 270 x 499 mm. W komplecie z wilkiem gastronomicznym otrzymamy dwa sitka.
CECHY PRODUKTU:
- podstawa wykonana z anodowanego aluminium i stali nierdzewnej
- ślimak i taca wykonane ze stali nierdzewnej
- rewers w celu łatwiejszego odkręcania sitka
- praca ciągła do 8 godzin
- w komplecie sitka: 5 i 8 mm
- średnica sitka - 68 mm
- zdejmowana głowica ułatwiająca czyszczenie
- antypoślizgowe nóżki
- zabezpieczenie przeciwprzeciążeniowe
DANE TECHNICZNE:
- Wysokość - H: 550 mm
- Głębokość - D: 270 mm
- Szerokość - W: 499 mm
- Napięcie - U: 230 V
- Moc elektryczna: 0.8 kW
- Marka: Stalgast
- Wydajność na godzinę: 160 kg/h