Kotleciarka gastronomiczna
Opis
Kotleciarka elektryczna - kod 843598
Kotleciarka elektryczna do rozbijania kotletów i bitek. Idealna do restauracji, sklepów mięsnych i zakładów gastronomicznych.
Cechy produktu:
- Wydajność do 420 kotletów/bitek na godzinę
- Maksymalna grubość surowego mięsa: 25 mm
- Otwór wsadowy: 158x23 mm
- Zespół dwóch wałków o szerokości 175 mm, łącznie z 880 nożami, na łożyskach kulowych
- Specjalne elementy tzw. „grzebienie” zapobiegają zawijaniu się mięsa wokół wałków z nożami
- Wyprofilowanie otworu napędu uniemożliwia złe zamontowanie zespołu wałków
- Obudowa z mocnego tworzywa sztucznego
- Noże ze stali nierdzewnej
- Wygodny uchwyt do przenoszenia
- Gumowe nóżki wyciszające pracę kotleciarki
- Przewód zasilający 1,2 m zakończony wtyczką z uziemieniem
- Urządzenie niezwykle proste w użytkowaniu i czyszczeniu
- Nie nadaje się do mycia w zmywarce
- W zestawie szczotka do czyszczenia oraz para rękawiczek
Parametry:
- Głębokość (mm): 500
- Szerokość (mm): 290
- Wysokość (mm): 490
- Moc (W): 370
- Napięcie (V): 230