Kloc masarski - drewniany, na podstawie drewnianej, o wym. 400 x 400 x 150 mm
Opis
Kloc masarski drewniany HENDI
Rozbiórka i porcjowanie świeżego mięsa wymaga zastosowania odpowiednich narzędzi pracy. Idealnie do tego celu nadaje się profesjonalny kloc masarski. To znakomita alternatywna do tradycyjnych, drewnianych desek, które z twardymi elementami mięsa, takimi jak, np. żeberka trudno miałyby sobie poradzić. Kloce masarskie to nieodzowne elementy wyposażenia masarni, sklepów mięsnych i zakładów rzeźniczych. Dzięki ich wykorzystaniu można pewnie i bezpiecznie poporcjować świeże mięso i poddawać je fachowej obróbce.
Kloc masarski, drewniany pochodzi od cenionego w branży gastronomicznej, producenta HENDI. Wykonany został z najwyższej jakości materiału, a jest nim drewno bukowe. Dzięki temu jest mocny, solidny i prezentuje się bardzo estetycznie. Jego podstawa została dodatkowo wzmocniona, co sprawia, że jest odporny na mocne uderzenia, ciężar mięsa i ostrze narzędzia tnące, taki jak toporki czy noże. To produkt o wyjątkowej solidności i wytrzymałości, dzięki czemu pozostanie w bardzo dobrej kondycji przez cały czas użytkowania.
Kloc masarski HENDI posiada wysokość całkowitą 850 mm, co pozwala na bardzo wygodne wykonywanie pracy. Odpowiednio skonstruowana wielkość blatu roboczego umożliwia fachową obróbkę mięsa w sposób dokładny i sprawny. Takie akcesorium kuchenne doskonale się sprawdzi we wszystkich punktach gastronomicznych, które przygotowują świeże mięso do sprzedaży lub własnej obróbki cieplnej. Oferowany kloc z drewna bukowego cechuje najwyższa jakość wykonania, funkcjonalność i trwałość. Bardzo dużym plusem naszej oferty jest konkurencyjna cena. Dzięki takim zaletom każdy klient profesjonalnej gastronomii może nabyć produkt wysokiej klasy, a przy tym jeszcze zaoszczędzić.
- Wykonany z drewna bukowego
- wysokość całkowita 850 mm
- Wzmocnienie podstawy zwiększające stabilność
Dane techniczne:
- Długość: 400 mm
- Szerokość: 400 mm
- Wysokość: 150 mm