Zlew jednokomorowy nierdzewny - skręcany wym. 600x600x(H)850 mm
Opis
Zlew gastronomiczny jednokomorowy to podstawowy element kuchenny każdej profesjonalnej placówki zbiorowego żywienia. Świetnie sprawdzi się w restauracjach, barach szybkiej obsługi czy stołówkach. Odpowiedni zarówno do dużych, jak i mniejszych lokali gastronomicznych. Usprawnia funkcjonowanie kuchni, ale również ułatwia obowiązki pracowników. Prezentowany mebel firmy Hendi został wykonany ze stali nierdzewnej kwasoodpornej, dzięki czemu jest wysoce odporny na wszelkie uszkodzenia mechaniczne i wysokie temperatury.
Tylny rant wysokości 40 mm pozwala na utrzymanie higieny i zapobiega wylewaniu się zawartości poza komorę zlewu. W stole znajduje się otwór o średnicy 30 mm pod baterie Hendi 970515 i 970508, umożliwiający ich łatwe podłączenie, oraz odpływ o średnicy 52 mm, który został przystosowany do standardowych syfonów. Komora zlewowa o wymiarach 400x400x(H)250 mm gwarantuje komfortową pracę. Umożliwia ręczne mycie i płukanie naczyń, sprzętów lub produktów żywnościowych.
Nogi stołu zrobione z kwadratowego profilu mają regulację, która umożliwia poziomowanie i dostosowanie wysokości do własnych potrzeb. Całość charakteryzuje się wysoką estetyką. Gładka i wygodna do mycia powierzchnia mebla powoduje, że łatwo go utrzymać w czystości, zaś jego solidność i perfekcyjne wykonanie pozwala na korzystanie z niego przez wiele lat. Poza wysoką jakością produktu, zaletą jest jego przystępna cena. Zlew nierdzewny gastronomiczny przeznaczony jest do samodzielnego nieskomplikowanego montażu.
WYPOSAŻENIE STANDARDOWE:
- Komora i blat ze stali nierdzewnej kwasoodpornej AISI 304
- Zlew 400x400x(H)250 mm
- Nogi z regulacją wysokości wykonane z profilu kwadratowego
- Z rantem 40 mm - pozwala zachować higienę
- Otwór o śr. 30 mm pod baterie Hendi 970515 i 970508
- Odpływ o śr. 52 mm przystosowany do standardowych syfonów
- Do samodzielnego montażu
DANE TECHNICZNE:
- Wymiary: 600 x 600 x (H)850 mm