Gastronomiczna piła do mięsa i kości
Opis
Gastronomiczna piła do mięsa i kości YG-03392 YATO GASTRO
Jeśli zaliczasz się do właścicieli profesjonalnej gastronomii lub zakładów przetwórstwa mięsnego ta oferta jest skierowana właśnie do Ciebie. Gastronomiczna piła pozwala na błyskawiczne i komfortowe cięcie mięsa, zarówno z kością jak i w formie mrożonej. Gwarantem precyzji jest ostrze z regulacją naciągu, które wykonano z nierdzewnej stali. Długość ostrza wynosi 165 cm. Cięcie można regulować w zakresie 3-180 mm, natomiast jego maksymalna wysokość wynosi 245 mm. Cechą charakterystyczną gastronomicznej piły do mięsa jest półautomatyczne ostrzenie. Sprzęt wyposażony jest w wyłącznik bezpieczeństwa oraz mikrowyłącznik otwarcia obudowy. Sama obudowa jest natomiast stworzona ze stopu aluminium. Stół wykonano z kolei ze stali nierdzewnej. Profesjonalna piła do mięsa i kości to trwały i praktyczny sprzęt, którego zakup należy traktować w kategorii inwestycji. Producentem oferowanego produktu jest firma Yatogastro. W razie wątpliwości zachęcamy do kontaktu z działem handlowym, który z przyjemnością pomoże w doborze i optymalizacji sprzętu.
CECHY URZĄDZENIA:
- anodyzowana obudowa wykonana ze stopu aluminium
- ostrze ze stali nierdzewnej z regulacją naciągu
- stół ze stali nierdzewnej
- długość ostrza: 1650 mm
- szybkość cięcia: 1400 min-1
- regulowana grubość cięcia: 3-180 mm
- max. wysokość cięcia: 245 mm
- półautomatyczne ostrzenie
- wyłącznik bezpieczeństwa
- mikrowyłącznik otwarcia obudowy
- zasilanie: 220-240 V~ 50/60 Hz