Gastronomiczna kotleciarka do mięsa Ma-Ga S20 | 2023 r.
Opis
Profesjonalna kotleciarka Ma-Ga S20
Steker S20 to produkt polskiej firmy Ma-Ga, którego rola skupia się na odpowiednim rozmiękczaniu i nacinaniu mięsa. Stworzony został z myślą o profesjonalnej gastronomii, w której sprzedaje się produkty mięsne, bądź serwuje potrawy z ich wykorzystaniem. Urządzenie stanowi duże udogodnienie w zakresie obróbki mechanicznej i zbiera pozytywne recenzje od użytkowników. Obróbce można poddać zarówno wieprzowinę jak i wołowinę, czy też drób.
Zainstalowane w oferowanym modelu nożyki z nierdzewnej stali zapewniają precyzyjne nacinanie. Dzięki dużemu lejowi wlotowemu możliwe jest obrabianie pokaźnych porcji bez udziału popychacza. Steker Ma-Ga S20 jest prosty w obsłudze, nie wymaga większego przeszkolenia, ponadto jest bezpieczny i wygodny w użytkowaniu. Urządzenie może pracować w trybie ciągłym. Z uwagi na regularne kształty i możliwości demontażu poszczególnych części proces czyszczenia jest wysoce ułatwiony. Sprzęt marki MaGa cechuje się trwałością i długowiecznością - zakup należy rozpatrywać w kategorii inwestycji na długie lata. Oferowany model nie zajmuje dużo miejsca, może być z powodzeniem przenoszony i przestawiany w inne części kuchni. Do zalet należy zaliczyć również niską emisję hałasu. Wymiary techniczne kotleciarki S20 to 650 × 244 × 440 mm.
Gastroplaneta oferuje szereg urządzeń firmy Ma-Ga, które od lat są wykorzystywane do profesjonalnej obróbki mechanicznej. Zachęcamy do zapoznania się z ofertą. Klientom zdecydowanym na zakup proponujemy atrakcyjne ceny oraz fachowe doradztwo.
Opis produktu:
- profesjonalne urządzenie do przetwarzania każdego rodzaju mięsa a w szczególności drobiu, wieprzowiny i wołowiny w celu grillowania, podsmażania, duszenia lub marynowania
- wyposażony w zespół specjalnie ukształtowanych nożyków nacinających wykonanych ze stali nierdzewnej,
- posiadający duży lej wlotowy umożliwiający szybkie i bezproblemowe przetwarzanie dużych i grubych porcji bez konieczności używania popychacza,
- przeznaczony do pracy ciągłej,
- preferowany do zastosowania w gastronomii, cateringu, marketach, sklepach mięsnych, zakładach przetwórstwa mięsnego,
- zapewnia wysoki komfort użytkowania dzięki zaprojektowanej odpowiedniej wysokości wylotu,
- umożliwia prosty demontaż i łatwe czyszczenie,
- pozwala na łatwą i szybką wymianę modułu nacinającego,
- umożliwia tanią eksploatację,
- gwarantuje dużą niezawodność użytkową,
- zapewnia wysokie bezpieczeństwo pracy,
- zaprojektowany do zasilania jednofazowego 230 V.
Dane techniczne:
- Wymiary gabarytowe: 650 x 244 x 440(H)mm
- Wymiary kartonu: 800 x 600 x 460 mm (waga 25 kg)
- Rozstaw nóżek: 377 x 244mm
- Obroty wałków nacinających: 150 obr/min
- Maksymalna grubość stekowanego mięsa: ok. 30 mm
- Stopień ochrony: IP33
- Poziom hałasu: ≤ 75 dB
- Zasilanie: 230 V 50 Hz 1 faza
- Moc: 750 W
- Waga (ciężar netto): 22 kg.