Filtry

Promocja

Profesjonalne tłuczki i ubijaki dla gastronomii: do mięs i ziemniaków

W każdym obiekcie gastronomicznym w którym przygotowywane są różnego rodzaju potrawy, niezbędne są akcesoria i narzędzia kuchenne, które usprawniają pracę i czynią ją bardziej wydajną. Do takich podstawowych elementów wyposażenia należą różnego rodzaju tłuczki do mięsa i ziemniaków. Bez tych narzędzi nie da się przygotowywać żadnego obiadu z tradycyjnym kotletem schabowym w roli głównej i tłuczonymi ziemniaczkami w tle.

W tej kategorii znajdziesz różnego rodzaju produkty, jakimi jest gastronomiczny tłuczek do ziemników i tłuczek gastronomiczny do mięsa. Oferujemy profesjonalne akcesoria kuchenne, dzięki którym rozbijanie i spłaszczanie mięsa stanie się szybkie i wygodne, zaś dzięki ubijakom do ziemniaków, staną się one idealnie rozdrobione i zmiażdżone. Mamy tłuczki do mięsa, które posiadają różne rodzaje powierzchni. Gładka strona służy do rozbijania delikatniejszych struktur, takich jak drób i ryby, zaś z piramidkami do rozbijania wieprzowiny i wołowiny. W ofercie mamy tłuczki z jedną powierzchnią, dwoma, a nawet trzema powierzchniami rozbijającymi. Na uwagę zasługuje tłuczek zmiękczający do mięsa, który jest bardzo funkcjonalny, ponieważ jest także siekaczem.

 Ubijaki do ziemniaków to szerokie spektrum produktów, które różnią się rozmiarem, kształtem i rodzajem powierzchni roboczej. Wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej charakteryzują się stabilną i solidną konstrukcją oraz nowoczesnym designem.

 Oferowane przybory gastronomiczne to wysokiej jakości, odporne na uszkodzenia i działanie gorących temperatur, akcesoria kuchenne, zaś cena jest korzystna dla każdego klienta. 

Nie znaleziono produktów spełniających podane kryteria.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl