Filtry

Promocja

Ubijaki, trzepaczki i rózgi gastronomiczne

Trzepaczki gastronomiczne zwane także rózgami to kuchenne akcesoria manualne, które mają różnorodne zastosowanie. Przydatne w każdej kuchni służą do trzepania jajek na biszkopt, roztrzepywania śmietany do zup czy mieszania sosów. Dzięki lekkiej i poręcznej konstrukcji łatwo dopasowują się do ręki, czyniąc pracę wydajniejszą, co ma szczególne znaczenie podczas wykonywania różnych zadań kuchennych.

W ofercie naszego sklepu znajdują się profesjonalne rózgi do ubijania, które pochodzą od sprawdzonych i rzetelnych producentów urządzeń i akcesoriów gastronomicznych. Wykonane zostały z wysokogatunkowej stali nierdzewnej. Posiadają one końcówki z różną ilością wrzecion. Dzięki temu można je idealnie dopasować do rodzaju wykonywanej pracy. Oferowane modele zróżnicowane są także pod względem rozmiaru, kształtu oraz długości. Rózgi gastronomiczne posiadają praktyczne zawieszki, dzięki którym można je trzymać na wieszaczku w sposób estetyczny i higieniczny. Oprócz standardowych form trzepaczek, w ofercie posiadamy także model w kształcie spirali z uchwytem z polipropylenu. Niektóre modele rózg można myć w zmywarkach. 

Ubijaki gastronomiczne to akcesoria kuchenne bardzo dobrej jakości, trwałe i wytrzymałe. Ponadto są niezwykle wygodne w użytkowaniu i utrzymaniu w czystości. Szybko i skutecznie umożliwią roztrzepać jajka czy ubić śmietanę. Dzięki solidnemu wykonaniu posłużą pracownikom kuchni przez wiele lat. Cena jest wyjątkowo korzystna, ponieważ każdy klient ma możliwość negocjacji.

Nie znaleziono produktów spełniających podane kryteria.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl