Sprzęt gastronomiczny dedykowany obróbce termicznej

Jednym z podstawowych procesów przeprowadzanych na żywności jest obróbka cieplna. Stworzony w tym celu sprzęt jest niezbędny w każdym miejscu związanym z gastronomią. W zależności od rodzaju prowadzonej działalności zapotrzebowanie na urządzenia wygląda nieco inaczej. Renomowani producenci, tacy jak EgazHendiStalgastBartscher czy też Kromet zaopatrują branżę gastronomiczną w najwyższej jakości modele. W celu osiągnięcia maksymalnej satysfakcji z zakupu, w doborze odpowiedniego wariantu pomagają nasi doświadczeni handlowcy.

W naszej ofercie znajdują się m.in. taborety gazowekotły warzelne i bemary, szczególnie przydatne w miejscach zbiorowego żywienia, takich jak stołówki szkolne itp. Pozwalają one w stosunkowo prosty sposób przyrządzić dużą ilość pożywienia bez konieczności angażowania dużej ilości czasu i środków. Frytownice gastronomicznekontakt-grilleopiekacze czy rożna do kurczaków to urządzenia, które sprawdzą się w lokalach typu fast-food i barach. Szeroki wybór sprawia, że z łatwością można dobrać sprzęt dostosowany do preferencji.

Profesjonalne punkty gastronomiczne nabędą u nas piece konwekcyjno-parowe, patelnie uchylne oraz kuchnie gazowe. Sprzęt tego typu to inwestycja na długie lata, dzięki której procesy kulinarne zachodzące w kuchni przebiegają sprawniej i bardziej komfortowo. Oprócz urządzeń wymienionych wyżej Gastroplaneta oferuje również witryny grzewczemakaroniarkisalamandry czy też naleśnikarki. Jesteśmy otwarci na negocjacje cen oraz możliwość uzyskania dodatkowego upustu.

Obróbka termiczna

Trzon gastronomiczny indukcyjny 900 mm 4x5,0kW na podstawie szafkowej otwartej Trzon gastronomiczny indukcyjny 900 mm 4x5,0kW na podstawie szafkowej otwartej | Kromet 900.KE-4i/900.S
Producent: Kromet
Cena: 49 765,80 zł 58 548,00 zł (netto: 40 460,00 zł 47 600,00 zł )
szt.
zobacz więcej
  • promocja
  • -15%
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl