Sprzęt gastronomiczny dedykowany obróbce termicznej
Jednym z podstawowych procesów przeprowadzanych na żywności jest obróbka cieplna. Stworzony w tym celu sprzęt jest niezbędny w każdym miejscu związanym z gastronomią. W zależności od rodzaju prowadzonej działalności zapotrzebowanie na urządzenia wygląda nieco inaczej. Renomowani producenci, tacy jak Egaz, Hendi, Stalgast, Bartscher czy też Kromet zaopatrują branżę gastronomiczną w najwyższej jakości modele. W celu osiągnięcia maksymalnej satysfakcji z zakupu, w doborze odpowiedniego wariantu pomagają nasi doświadczeni handlowcy.
W naszej ofercie znajdują się m.in. taborety gazowe, kotły warzelne i bemary, szczególnie przydatne w miejscach zbiorowego żywienia, takich jak stołówki szkolne itp. Pozwalają one w stosunkowo prosty sposób przyrządzić dużą ilość pożywienia bez konieczności angażowania dużej ilości czasu i środków. Frytownice gastronomiczne, kontakt-grille, opiekacze czy rożna do kurczaków to urządzenia, które sprawdzą się w lokalach typu fast-food i barach. Szeroki wybór sprawia, że z łatwością można dobrać sprzęt dostosowany do preferencji.
Profesjonalne punkty gastronomiczne nabędą u nas piece konwekcyjno-parowe, patelnie uchylne oraz kuchnie gazowe. Sprzęt tego typu to inwestycja na długie lata, dzięki której procesy kulinarne zachodzące w kuchni przebiegają sprawniej i bardziej komfortowo. Oprócz urządzeń wymienionych wyżej Gastroplaneta oferuje również witryny grzewcze, makaroniarki, salamandry czy też naleśnikarki. Jesteśmy otwarci na negocjacje cen oraz możliwość uzyskania dodatkowego upustu.
Nie znaleziono produktów spełniających podane kryteria.