Producent
Cena
-
od
do
Promocja
Dozowniki i dyspensery bufetowe i cateringowe
Dyspensery i dozowniki bufetowe to nowoczesny osprzęt gastronomiczny o różnorodnym przeznaczeniu. Ten bardzo wygodny i użyteczny sprzęt wykorzystywany jest przez firmy cateringowe i bufety, znajdujące się w hotelach czy pensjonatach. Dzięki jego wykorzystaniu można wygodnie i bezproblemowo nasypać odpowiednią ilość płatków śniadaniowych, nalać mleka czy soku. Precyzyjny i łatwy w obsłudze mechanizm dozowania pozwala na korzystanie z wybranego produktu w sposób praktyczny i higieniczny. Przezroczyste tuby efektownie eksponują płatki śniadaniowe, soki, napoje, miód czy czekoladę.
Nasz sklep Gastroplaneta specjalizuje się w dystrybucji wysokiej klasy urządzeń, akcesoriów i mebli ze stali nierdzewnej, które dedykowane są profesjonalnym lokalom gastronomicznym. W naszej bogatej ofercie produktowej znajdują się pierwszorzędnej jakości akcesoria i urządzenia, które znajdą zastosowanie jako idealne wyposażenie cateringowe. Proponowany sprzęt pochodzi od cenionych i sprawdzonych producentów. Bartscher, Stalgast i Hendi to światowe marki, które cieszą się zasłużoną renomą wśród klientów od lat.
Dozowniki do płatków i musli to atrakcyjnie zaprojektowane modele, które prezentują się bardzo elegancko. W zależności od konstrukcji ich obudowa wykonana jest z wysoko polerowanej stali nierdzewnej lub z lakierowanej blachy stalowej, a naczynie na płatki wykonano z tworzywa sztucznego. Dysponujemy dozownikami, które mogą być wolnostojące lub zawieszone na ścianie. Ich pięknie zaprojektowane naczynia efektownie eksponują orzechy, płatki śniadaniowe, zboża czy muesli.
Oferujemy także dyspensery do soków i sosów, które mogą posiadać różne kształty i pojemności. Te do soków i napojów wyposażone są w niekapiące kraniki i posiadają stalowy wkład na lód schładzający napój. Dozowniki do sosów mogą być z wygodną pompką lub dzióbkiem do nalewania i przeznaczone są do zimnych sosów. Wszystkie oferowane produkty doskonale chronią żywność przed wilgocią i przedłużają trwałość umieszczonego w nich jedzenia.