Producent
Cena
-
od
do
Promocja
Bagieciarki - maszyny do gastronomii
Urządzenie do formowania bagietek to sprzęt będący elementem kompleksowego wyposażenia piekarni. Maszyna umożliwia uformowanie bagietek przed poddaniem ich obróbce termicznej - dowolne jeśli chodzi o kształt i rozmiary. Pozwala to na indywidualne podejście do produkcji sprzedawanych wypieków i sprawia, że bagieciarka piekarnicza będzie odpowiednia dla punktów gastronomicznych bez względu na ich wielkość. Urządzenia znajdujące się w naszej ofercie pochodzą od renomowanych producentów i są zróżnicowane jeśli chodzi o wydajność. Każdy z oferowanych modeli został wykonany z najwyższą starannością. Oprócz klasycznych bagietek możliwa jest także produkcja rogalików, bułek drożdżowych, bułek do hot-dogów czy też bochenków chleba. Zachęcamy do kontaktu z przedstawicielami działu obsługi, którzy służą pomocą w doborze odpowiedniego sprzętu.
Bagietki to smakołyk, który trafił do nas z Francji. Można je przygotować za pomocą specjalnych urządzeń zwanych bagieciarkami, które są dostępne również i w naszej ofercie.
Bagieciarka i rogalikarka to urządzenia, które - jak sama nazwa wskazuje - służą do przygotowania bagietek oraz rogalików. Jak wspomnieliśmy, w rzeczywistości możliwości tego sprzętu są znacznie szersze. Zasada działania bagieciarek jest bardzo prosta. Urządzenie do produkcji rogalików wałkuje ciasto, aby stało się ono wystarczająco cienkie. Następnie maszyna zawija je, dzięki czemu zyskuje ono finalny kształt.
Bagieciarka piekarnicza dostępna w naszej ofercie charakteryzuje się między innymi:
- szerokim zakresem formowania ciasta, dzięki czemu wypiek może mieć bardzo zróżnicowaną długość,
- wszechstronnym zastosowaniem, gdyż bagieciarki można wykorzystać w piekarniach, cukierniach, ale też w sklepach.
Zaletą posiadania bagieciarki jest możliwość sprzedaży swoim klientom smacznych i świeżych wypieków. Urządzenie do produkcji bagietek wyróżnia się też dużą wydajnością i niezawodnością.